Ben bilmem eşim bilir başvuru formu 2013
Osman Akbaş
1 dakika okuma süresi

Kanal D ekranlarında ben bilmem eşim bilir başvuru formu için alt taraftaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. Ben bilmem eşim bilir yarışması başvuru formu ve ben bilmem eşim bilir izleyici yorumları da bu başlık altında izleyiciler ile paylaşılmaktadır.

Değerli dostlar ben bilmem eşim bilir yarışmasına katılmak aslında hayli kolay. Yarışmaya başvuru yapmak için alt tarafta paylaştığımız linke tıklamanız veya linkteki adresi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Siz de yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız memnun oluruz…

ben bilmem eşim bilir başvuru formu 2013Ben bilmem eşim bilir başvuru formu

Ben Bilmem Eşim Bilir Başvuru Yarışmada eşlere bir soru soruluyor ve o görevi eşinizin ne kadar sürede, kaç kere yapacağını söylüyorsunuz. Kim en yüksek tahmin ile görevi tamamlarsa puanı alıyor. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında sorulan bazı sorular şöyle; “Bayanlar, eşiniz ne kadar sürede bir camı silebilir?”, “Baylar, eşiniz ne kadar sürede hamur açabilir?” ..

Ben Bilmem Eşim Bilir başvurunuzun kabul edilmesi için lütfen formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurunuz.

Ben bilmem eşim bilir başvuru formu

Benzer Kullanıcı Yorumları:

ben bilmem eşim bilir elemeleri nasıl yapılıyor (17), ben bilmem eşim bilir antalya elemeleri (10), ben bilmem eşim bilir mülakat soruları (10)
7 Yorum

%d blogcu bunu beğendi: