2013 dövme modelleri ve yorumları
Osman Akbaş
1 dakika okuma süresi

2013 Dövme Modelleri

2013 yılı, her yıl olduğu gibi yine bazı dövmeler oldukça fazla tutarken bazı dövmeler ise sadece birkaç kişinin özel olarak tercih ettiği modeller olmuştur. Dövme her yıl olduğu gibi bu yıl da özellikle büyük şehirlerde oldukça fazla rağbet görmüştür. Genellikle turistlerin çok bulunduğu yerlerde daha fazla çeşitlenen dövme modelleri Türkler’in de ilgisini çekmektedir.

2013 Dövme Modelleri arasında en çok tutan modeller burç modelleri, yazı modelleri, ambigram modelleri, biyomekanik dövme modelleri, çeşitli hayvan figürleri, mouri modelleri, tribal dövme modelleri, portre modeller gibi oldukça çeşitlidir.

Burç Modelleri Hala Popüler

Genellikle birçok kişi tarafından hala beğenilen burç modelleri 2013 Dövme Modelleri arasında hala modası geçmemiş modellerdendir. Özellikle dijital teknolojinin gelişmesi ile birlikte daha da fazla talep gören biyomekanik modeller de genellikle mavi ışık altında fark edilen, ergenlerin çok tuttuğu modellerdendir.

Hayvan figürleri de her sene olduğu gibi bu sene de oldukça fazla talep görmektedir. Bunun nedeni insanların herhangi bir hayvanda kendilerini yansıtacak karakteristik özellikleri fark etmeleridir. 2013 Dövme Modelleri arasında renkli modeller yoğun olarak tercih edilmektedir. Yazı modelleri de her zamanki gibi oldukça fazla beğenilen ve bu nedenle her yıl artan oranda talep gören modellerdendir. Özellikle kadınlar omuz bölgesine yazı modelleri ile dövme yaptırmaktan çok fazla hoşlanmaktadır. Bazen yazıları kendileri oluşturmaktadır.